Rucsac verde piele - myOwn.ro - myOwn.ro

Rucsac verde pielePret redus

Geanta rucsac 2-in-1 din piele naturala Alesandra verde

229 lei 299 lei

Pret redus

Rucsac piele naturala Marco verde

279 lei 379 lei

Pret redus

Geanta rucsac 2-in-1 din piele naturala Alessia verde

235 lei 299 lei

Pret redus

Rucsac piele naturala Bubble verde

285 lei 369 lei

Pret redus

Rucsac clasic din piele naturala Lucas verde

299 lei 339 lei

Pret redus

Rucsac piele naturala Julio verde

259 lei 299 lei

Pret redus

Rucsac dama din piele Larry verde

259 lei 399 lei

Pret redus

Geanta si rucsac din piele naturala 2-in-1 Alda verde

Pret redus

Rucsac din piele naturala Manuel verde fistic

Pret redus

Rucsac si geanta din piele naturala 2-in-1 Ingrid verde

Pret redus

Rucsac din piele Como verde

Pret redus

Rucsac din piele naturala Sergio verde

Geanta de dama sub forma de rucsac a depasit de mult utilizarea doar ca accesoriu in stilul sport sau de calatorie. Este acum ceva foarte obisnuit in peisajul urban si are intrebuintari din ce in ce mai diverse. De exemplu, rucsacurile din piele sau piele intoarsa, cu tinte sau broderii sunt ideale atat pentru activitatile zilnice, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii. Buzunarele, compartimentele inchise cu fermoare sau cu catarame decorative nu sunt numai utile ci dau si un look modern.

Se pot asorta cu haine de piele si geci din denim, amestec de stiluri vestimentare ce dau un aer interesant. La adidasi sau pantofi sport se potrivesc rucsacurile de dama colorate, cu imprimeuri si culori vii dar si rucsacurile versatile din piele moale, eventul cu o singura curea aruncata pe un umar.

Apreciate in general in randul tinerilor, rucsacurile de dama au inceput sa castige teren si la alte categorii de persoane datorita designului din ce in ce mai diversificat. Alaturi de spatiul mare de depozitare, avantajul rucsacurilor este ca iti lasa o mare libertate de miscare si ai mainile libere oriunde te-ai afla. Un model impermeabil poate proteja cu succes orice tip de continut, fie el carti, acte, obiecte personale etc.

Vei fi mirata sa descoperi ca rucsacurile de dama sunt in topul tendintelor din ultimii ani in acest domeniu al accesoriilor vestimentare si designeri de moda vestiti le recomanda. Cumpara astazi un rucsac incapator si la moda!

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta automat de indata ce produsul revine in stoc!

E-mail