Rucsac dama negruPret redus

Rucsac dama piele Samuel negru

269 lei 379 lei

Pret redus

Rucsac din piele Oliver negru

289 lei 399 lei

Pret redus

Rucsac din piele naturala Matthew negru

249 lei 299 lei

Pret redus

Rucsac mini din piele naturala James negru

199 lei 299 lei

Pret redus

Rucsac din piele Gabriel negru

255 lei 339 lei

Pret redus

Geanta si rucsac 2-in-1 din piele naturala David neagra

295 lei 359 lei

Pret redus

Rucsac din piele naturala Carter negru

299 lei 369 lei

Pret redus

Rucsac piele naturala Emily negru

249 lei 299 lei

Pret redus

Rucsac dama Adrian negru

79 lei 119 lei

Pret redus

Rucsac din piele Ethan negru

Pret redus

Rucsac din piele Zoey negru

Geanta de dama sub forma de rucsac a depasit de mult utilizarea doar ca accesoriu in stilul sport sau de calatorie. Este acum ceva foarte obisnuit in peisajul urban si are intrebuintari din ce in ce mai diverse. De exemplu, rucsacurile din piele sau piele intoarsa, cu tinte sau broderii sunt ideale atat pentru activitatile zilnice, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii. Buzunarele, compartimentele inchise cu fermoare sau cu catarame decorative nu sunt numai utile ci dau si un look modern.

Se pot asorta cu haine de piele si geci din denim, amestec de stiluri vestimentare ce dau un aer interesant. La adidasi sau pantofi sport se potrivesc rucsacurile de dama colorate, cu imprimeuri si culori vii dar si rucsacurile versatile din piele moale, eventul cu o singura curea aruncata pe un umar.

Apreciate in general in randul tinerilor, rucsacurile de dama au inceput sa castige teren si la alte categorii de persoane datorita designului din ce in ce mai diversificat. Alaturi de spatiul mare de depozitare, avantajul rucsacurilor este ca iti lasa o mare libertate de miscare si ai mainile libere oriunde te-ai afla. Un model impermeabil poate proteja cu succes orice tip de continut, fie el carti, acte, obiecte personale etc.

Vei fi mirata sa descoperi ca rucsacurile de dama sunt in topul tendintelor din ultimii ani in acest domeniu al accesoriilor vestimentare si designeri de moda vestiti le recomanda. Cumpara astazi un rucsac incapator si la moda!

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta de indata ce produsul revine in stoc!

Email