Posete piele naturala - myOwn.ro

Posete pielePoseta dama din piele naturala Diane fucsia

RRP: 299 lei
249 lei

Poseta dama din piele naturala Donna fucsia

RRP: 349 lei
269 lei

Poseta din piele naturala Sierra fucsia

RRP: 399 lei
295 lei

Poseta dama din piele naturala Laguna fucsia

RRP: 349 lei
279 lei

Poseta din piele naturala Aretha fucsia

RRP: 399 lei
279 lei

Poseta din piele matlasata Greta fucsia

RRP: 329 lei
299 lei

Poseta din piele matlasata Angela fucsia

RRP: 329 lei
289 lei

Poseta din piele naturala Vica fucsia

RRP: 299 lei
259 lei

Poseta din piele naturala Romina fucsia

RRP: 349 lei
249 lei

Poseta dama din piele naturala Catalina fucsia

RRP: 349 lei
305 lei

Poseta din piele naturala Mona fucsia

Poseta dama din piele naturala Caprice fucsia

Avantajul posetelor de dama din piele este ca se pot folosi in mai multe imprejurari. Se pot purta la lucru, in iesiri scurte, la cumparaturi. Este destul de incapatoare pentru telefon, tableta si pentru o multime de alte lucruri pe care numai o femeie stie sa le inghesuie acolo.

Prevazute cu manere simple, unele si cu o curea sau un lant de umar, posetele sunt practice si usoare. Un material de o calitate superioara, un model placut si asortat, iti pot da stil si pot atrage priviri. Daca tot vrei sa cumperi o poseta de dama noua, cumpara una cu personalitate!

In functie de modul tau de organizare, posetele disponibile aici au unul, doua sau chiar trei compartimente! Poseta unei femei este grea cu atatea lucruri in ea, intr-adevar, dar din fericire, permite o buna organizare a lucrurilor din interior. Inclusiv un cardigan incape in ea, inclusiv un lucru decorativ pe care sa il duci la job pentru a iti infrumuseta biroul. Fiecare articol poate avea locul sau potrivit in poseta ta.

In oferta noastra de posete din piele se regaseste cel putin una pe gustul tau, fiindca modelele disponibile sunt variate ca sa acopere orice tip de personalitate. Asadar, chiar si in momentul achizitionarii unei posete, poti tine cont de preferinte si de asortare cu tinutele tale si/sau celelalte accesorii de dama pe care le ai deja sau pe care ti le doresti. Poseta ta si numai a ta te asteapta!

'

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta automat de indata ce produsul revine in stoc!

E-mail