Posete dama - myOwn.ro
💳 5% REDUCERE la plata integrala cu cardul!

Posete damaPret redus

Poseta din piele naturala Amelia roz

210 lei 259 lei

Pret redus

Poseta mini din piele naturala Helen roz

159 lei 239 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Corona roz

275 lei 328 lei

Pret redus

Poseta din piele naturala cu tinte Rachella roz

209 lei 269 lei

Pret redus

Poseta din piele naturala Teresa roz

189 lei 239 lei

Pret redus

Poseta casual din piele naturala Azzurra roz

210 lei 249 lei

Pret redus

Poseta dama din piele naturala Siena roz

239 lei 299 lei

Pret redus

Geanta plic din piele naturala Laura roz

179 lei 199 lei

Pret redus

Poseta dama din piele Avery roz

Pret redus

Geanta piele naturala Riley roz

Pret redus

Poseta din piele naturala Milla roz

Avantajul posetelor de dama este ca se pot folosi in mai multe imprejurari. Se pot purta la lucru, in iesiri scurte, la cumparaturi. Este destul de incapatoare pentru telefon, tableta si pentru o multime de alte lucruri pe care numai o femeie stie sa le inghesuie acolo.

Prevazute cu manere simple, unele si cu o curea sau un lant de umar, posetele sunt practice si usoare. Un material de o calitate superioara, un model placut si asortat, iti pot da stil si pot atrage priviri. Daca tot vrei sa cumperi o poseta de dama noua, cumpara una cu personalitate!

In functie de modul tau de organizare, posetele disponibile aici au unul, doua sau chiar trei compartimente! Poseta unei femei este grea cu atatea lucruri in ea, intr-adevar, dar din fericire, permite o buna organizare a lucrurilor din interior. Inclusiv un cardigan incape in ea, inclusiv un lucru decorativ pe care sa il duci la job pentru a iti infrumuseta biroul. Fiecare articol poate avea locul sau potrivit in poseta ta.

In oferta noastra de posete de dama se regaseste cel putin una pe gustul tau, fiindca modelele disponibile sunt variate ca sa acopere orice tip de personalitate. Asadar, chiar si in momentul achizitionarii unei posete, poti tine cont de preferinte si de asortare cu tinutele tale si/sau celelalte accesorii de dama pe care le ai deja sau pe care ti le doresti. Poseta ta si numai a ta te asteapta!

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta automat de indata ce produsul revine in stoc!

E-mail