Portofele dama argintii


Nu sunt produse in aceasta categorie.

Portofelul este unul dintre cele mai importante accesorii ale unei femei. Avand in vedere ca acesta nu lipseste niciodata din gentile noastre, trebuie sa stim exact cum sa ne alegem cele mai elegante si practice portofele dama pentru a nu da gres niciodata.

Un portofel este un accesoriu care trebuie sa reziste timpului foarte bine. De aceea, materialul din care acesta este conceput conteaza enorm. Pielea este deseori cea mai buna alegere, datorita faptului ca aceasta tinde sa reziste foarte bine in timp, dar si pentru ca portofelele realizate din piele sunt printre cele mai elegante. Textilul cu imprimeuri este de asemenea o alegere foarte buna, dar acestea trebuie in general asortate cu o rochie, si cu un clutch, fiind folosite mai mult pentru petreceri semi-formale. Imprimeul floral este alegerea clasica, acesta exprimand eleganta si compunere.

Trebuie sa mai aveti si alte aspecte in minte atunci cand va alegeti un portofel. Unul dintre acestea este modul in care se realizeaza inchiderea. Astfel, trebuie sa aveti in vedere ca veti tine lucruri importante in acest accesoriu, cum ar fii banii, cardurile si actele de identitate. De aceea, modul in care acesta se inchide este foarte important. Portofelele de dama care se inchid cu fermoarul sunt in general cele mai sigure, dar la acestea trebuie sa aveti grija sa fie bine realizat fermoarul, sa nu fie desfacuta imbinarea dintre acesta si corpul portofelului in sine, iar inchiderea si deschiderea sa se realizeze facil. Un alt model de incuietoare este cea prevazuta cu doi bulbi de inchidere care se interconecteaza. Acest tip este de asemenea unul sigur, fiind greu de deschis cu o singura mana, dar trebuie sa verificati daca inchiderea se realizeaza ferm, pentru a nu pierde ceva.

Un portofel exprima multe despre personalitatea voastra, de aceea trebuie sa aveti mare grija atunci cand va alegeti un model. Practicalitatea, marimea si materialul sunt cei trei factori care va vor influenta cel mai mult decizia. De asemenea, incercati sa nu luati ceva mai mare decat trebuie, un portofel nu este un clutch. Acesta nu trebuie sa gazduiasca si un telefon mobil, articole de make-up sau chei. 

myOwn iti ofera o gama variata de portofele cu diverse functii, intr-o gama larga de culori, astfel incat sa le poti asorta cu fiecare moment al zilei, indiferent de tinuta adoptata. Pe langa clasicele portofele cu fermoar cu unul sau doua compartimente, la noi puteti gasi si modele cu inchidere cu capsa sau magnetica, cu o varietate de compartimente si suporturi, inclusiv cu compartiment pentru telefonul mobil.