Portofele dama piele naturala - myOwn.ro

Portofele pielePortofel dama din piele naturala Beauty, rosu

RRP: 199 lei
149 lei

Portofel dama din piele naturala Beauty, negru

Portofel dama din piele naturala Beauty, roz

Portofel dama din piele naturala Enrico maro

Portofelul este unul dintre cele mai importante accesorii ale unei femei. Acesta este nelipsit din genti, asa ca trebuie sa afli exact cum sa iti alegi cele mai elegante si practice portofele de dama din piele naturala.

Un portofel iti exprima personalitatea, de aceea este recomandat sa iti alegi cu mare grija modelul. Practicul, marimea si materialul sunt cei trei factori care iti vor influenta cel mai mult decizia. De asemenea, un portofel difera de un clutch.

Fiind un accesoriu care trebuie sa reziste timpului foarte bine, materialul din care este conceput conteaza enorm. Pielea este deseori cea mai buna alegere, datorita faptului ca aceasta tinde sa reziste foarte bine in timp, dar si pentru ca portofelele realizate din piele sunt printre cele mai elegante. Textilul cu imprimeuri este de asemenea o alegere foarte buna, dar trebuie in general asortate cu o rochie si cu un clutch, fiind folosite mai mult pentru petreceri semi-formale. Imprimeul floral este alegerea clasica, acesta exprimand eleganta si compunere.

In alegerea unui portofel, un aspect important este modul in care se realizeaza inchiderea. Vei tine lucruri importante in portofel, cum ar fi banii, cardurile si actele de identitate si vei vrea sa le tii bine. Portofelele de dama care se inchid cu fermoar sunt in general cele mai sigure, desi un alt model sigur de incuietoare este cel prevazut cu doi bulbi de inchidere care se interconecteaza. Pe langa cele doua, oferim modele cu inchidere cu capsa sau magnetica, testate si la fel de sigure.

myOwn iti ofera o gama variata de portofele de piele cu diverse functii, intr-o gama larga de culori, astfel incat sa le poti asorta cu fiecare moment al zilei, indiferent de tinuta adoptata.

'

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta automat de indata ce produsul revine in stoc!

E-mail