Politica de retur

Daca doresti sa returnezi un produs, indiferent ce motiv ai avea, o poti face in conditiile prevazute de OUG 34/2014 referitoare la contractele incheiate la distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de retur si sa ni-l trimiti in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produsului. Formularul nu este obligatoriu, cererea de retur se poate trimite si prin email, la adresa contact[at]myown.ro. Poti alege fie returnarea contravalorii produsului, fie inlocuirea cu un alt produs.

In cazul in care doresti returnarea banilor te rugam sa introduci contul in format IBAN si iti vom returna contravaloarea produsului in cel mai scurt timp, de obicei in maxim 5 zile lucratoare dupa ce produsul ajunge la noi.

Singura cheltuiala legata de retur este costul de transport aferent returului, in valoare de 20 lei.


Conditii de returnare a produselor

Produsele se pot returna numai in stare perfecta, fara urma de purtare sau uzura. Acceptam produsele retur numai in starea in care ti-ar placea si tie sa primesti produsul.

La predarea produsului catre firma de curierat te rugam sa il ambalezi in asa fel incat sa nu fie deteriorat in timpul transportului. 

Nu vom accepta retur produsele cu urme de uzura, purtate, zgariate sau care nu mai pot fi comercializate ca produs nou. 

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Produsele trimise fara transmiterea in prealabil a formularului de retur, cele trimise cu ramburs sau a caror stare nu permite vanzarea lor ca produs nou vor fi returnate clientului.


Schimbul de produse

Daca nu iti place produsul comandat il poti inlocui cu altul de aceeasi valoare sau de valoare diferita. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti despre intentia ta de a inlocui produsul printr-un email sau mesaj din pagina de contact. Vom trimite curierul la tine sa ridice produsul, urmand ca de indata ce acesta ajunge la noi sa iti trimitem noul produs. Taxa de transport pentru schimbul de produse este de 20 de lei.