Manusi dama


Nu sunt produse in aceasta categorie.

Manusile au fost dintotdeauna unul dintre cele mai elegante accesorii vestimentare pe care o femeie ar putea sa il poarte. Alegerea acestora nu este una usoara in schimb. Atunci cand cumparati manusi dama trebuie sa aveti in vedere intotdeauna doua lucruri importante, primul este utilitatea acestora, iar al doilea este aspectul. Nu uitati, un accesoriu bun trebuie sa fie atat elegant, sa va complimenteze tinuta, dar sa fie si util in acelasi timp. Nu trebuie sa sacrificati practicalitatea pentru aspect si nici invers. O femeie moderna are cum sa faca alegerea perfecta, asa ca nu va grabiti.

Daca aveti nevoie de o pereche de manusi pentru a le utiliza zi de zi, afara, in anotimpul rece, atunci acestea trebuie sa fie calduroase. Pielea este intotdeauna o alegere buna, avand in vedere impermeabilitatea acesteia, dar si eleganta sa materiala. Manusile din piele se potrivesc la o tinuta semi-formala, putand fi purtate cu un palton lung din stofa, o jacheta din piele sau chiar si o geaca din fas, dar doar daca aceasta are o croiala eleganta si nu este una care ar da impresia ca ati cumparat-o de la un magazine cu articole sportive. Pentru manusile de ski, alegerea este usoara, acestea trebuie doar sa se asorteze din punct de vedere al culorii cu restul echipamentului si sa fie calduroase de asemenea.

Dar in cazul in care aveti nevoie de manusi dama pentru un eveniment elegant, cum ar fi o gala sau un bal, atunci trebuie sa va orientati catre alt material decat pielea. Pentru manusile pe care le purtati la opera, sau la teatru spre exemplu, matasea, satinul si catifeaua sunt materialele cele mai bune. De asemenea, in aceste cazuri, insasi lungimea lor conteaza foarte mult. Manusile pentru astfel de evenimente trebuie sa depaseasca incheietura, putand sa urce chiar pana la nivelul cotului. 

Daca in trecut manusile erau un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei, acum acestea nu mai sunt atat de folosite, decat in cazuri speciale sau atunci cand vremea devine prea napraznica. Cu toate acestea, nu trebuie sa dezavuam importanta lor si modul uimitor in care ne pot complimenta tinuta daca sunt asortate corect.