Instructiuni de utilizare/ingrijire

Gentile comercializate de societatea noastra sunt realizate din piele naturala, material recunoscut atat pentru aspectul deosebit cat si pentru durabilitate. Iata ce trebuie sa faci pentru a te bucura cat mai mult de geanta ta din piele:

  1. Geanta din piele trebuie protejata de expunerea prelungita la umiditate, nu va fi expusa la ploaie/ninsoare si nici la temperaturi excesive (sub -10 grade, peste 40 grade). Umezeala excesiva poate duce la distrugerea iremediabila a suprafetei pielii, la scorojirea vopselei sau la aparitia mucegaiului.
  2. Geanta nu va fi expusa timp indelungat in lumina directa a soarelui, deoarece aceasta poate duce la decolorarea materialului. De asemenea, geanta va fi ferita de surse puternice de caldura sau de variatii mari de temperatura intr-un timp scurt.
  3. In cazul udarii accidentale, geanta se va sterge cu o carpa moale de excesul de apa iar apoi se va lasa la uscat lent, la temperatura camerei. NU se va usca fortat, NU se va folosi uscatorul de par, NU va fi lasata pe calorifer, langa radiator, pe soba, etc.
  4.  Pentru curatarea suprafetei pielii se va folosi o carpa moale, umezita intr-o solutie de apa si sapun cu pH neutru. Pentru curatare NU se vor folosi sub nicio forma solventi sau agenti chimici de curatare de genul celor pentru incaltaminte, tapiserie auto sau mobilier.
  5. Geanta din piele nu se va spala sub nicio forma in masina de spalat rufe sau la curatatoriile chimice. 
  6. Este permisa tratarea pielii numai cu substante speciale de ingrijire pentru genti si haine din piele naturala. La aplicarea tratamentului, incearca intai efectul solutiei intr-o zona ascunsa.
  7. Cand nu este purtata, geanta se va depozita intr-un loc uscat si racoros. Geanta se va depozita umpluta, umflata cu bucati de hartie pentru a isi pastra forma.
  8. Nu supraincarca geanta! In functie de model, incarcatura maxima permisa variaza intre 1kg pentru gentile mai mici si 3kg pentru gentile de dimensiuni mari. 
  9. Recomandare: Oricat de mult ai adora noua ta geanta, evita sa porti un singur model pe perioade indelungate. La fel ca si o pereche de incaltaminte, o geanta din piele are nevoie de timp de odihna. Alterneaza doua genti pentru perioade mai scurte de timp.


Societate noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru incidentele aparute prin nerespectarea instructiunilor de mai sus. Nerespectarea punctelor 1-8 duc la anularea garantiei produsului.

'

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta automat de indata ce produsul revine in stoc!

E-mail