Geanta plic neagra


Nu sunt produse in aceasta categorie.

Fiecare femeie are nevoie in garderoba sa de o geanta plic. In ciuda numelui, experienta ne-a invatat ca in ea pot incapea o multime de lucruri. Imi place sa numesc geanta mea minuscula "Universul din plic". Nu are decat un buzunar si o despartitura dar imi este foarte utila in multe locuri si imprejurari. Daca merg la o petrecere, e neagra, usor de asortat si suficient de mare sa pun in ea rujul, banii si cheile. Merg sa intalnesc o prietena, nu am nevoie sa car multe lucruri cu mine si o iau repede. Este extrem de utila pentru orice iesire rapida, scurta, in care nu am nevoie de greutati inutile. 

Tocmai pentru ca sunt chic, gentile plic si clutchurile se mentin pe pozitiile dintai in topul recomandarilor recente de moda. Ele pot completa cele mai variate tinute vestimentare si nu mai sunt demult destinate doar evenimentelor sau petrecerilor. Gasim astazi genti plic de mai multe forme si culori, cu incuietori decorative, texturi indraznete si aplicatii diverse. 

Pot fi confectionate din piele, lac, piele ecologica, material textil si alte materiale. Pentru o nunta sau petrecere deosebita, merita sa investesti intr-una de o calitate mai buna, bineinteles asortata cu rochia si pantofii pe care ii vei purta. Sa iti vand un pont: eu am cateva genti plic si esarfe subtiri in culorile lor. Dureaza doar cateva secunde sa adaug sarm la vestimentatia mea de zi cu zi cu o astfel de geanta si esarfa asortata. Merita sa investesti in astfel de minuni!