Geanta office neagraPret redus

Geanta din piele naturala cu model floral Samantha neagra

259 lei 299 lei

Pret redus

Geanta dama din piele naturala Olivia neagra

295 lei 349 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Ariana neagra

289 lei 359 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Jude neagra

309 lei 399 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Ella neagra

249 lei 299 lei

Geanta dama din piele naturala Camila neagra

299 lei

Pret redus

Geanta din piele Hannah neagra

299 lei 399 lei

Pret redus

Geanta dama Iulia neagra

99 lei 139 lei

Pret redus

Geanta dama Mojito neagra

79 lei 139 lei

Pret redus

Geanta dama Brenda neagra

89 lei 139 lei

Nu ne putem imagina lumea produselor si accesoriilor feminine fara vestitele genti office. Ele sunt mai utile decat ne inchipuim, fie ca le folosim ca sa transportam lucruri mici de genul chei, telefon, acte, trusa de machiaj, dosare sau, daca dimensiunile si stilul gentii o permit, putem transporta chiar laptopul sau ceva cumparaturi in drum spre casa.

Nu exista reguli forte stricte cu privire la stil, material sau culoare. Depinde foarte mult de gusturi, de tendintele modei dar si de tipul de job al persoanei. Unele locuri de munca cer o tinuta profesionala, clasica si atunci merg gentile sau posetele din piele mai rigida, bine compartimentate, sau de tip servieta - foarte potrivite pentru stilul business. Un stil sobru si elegant este dat de negru, maro inchis, gri, alb, bej dar se pot folosi si alte culori neutre care se asorteaza cu mai multe tinute de birou. Designul simplu, ergonomic, cu accente casual ajuta de asemenea sa ai tinuta perfecta la locul tau de munca. Cuvintele de baza ale gentilor office sunt sobrietatea si eleganta, aceste genti nu au de obicei prea multe insertii, broderii sau imprimeuri, ceea ce le face usor de asortat. Le poti personaliza cu esarfe sau panglici colorate pentru a le asorta cu imbracamintea din ziua respectiva.

Desi au fost concepute initial pentru tinuta femeilor de afaceri, astazi gentile office sunt la indemana tuturor si pot fi asortate si unui outfit mai lejer.