Geanta office bejPret redus

Geanta piele naturala Ariana bej

289 lei 359 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Jude bej

309 lei 399 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Ella bej

249 lei 299 lei

Geanta dama din piele naturala Camila bej

299 lei

Pret redus

Geanta din piele Hannah bej

299 lei 399 lei

Pret redus

Geanta dama Celine bej

89 lei 149 lei

Pret redus

Geanta dama Frost bej

89 lei 149 lei

Pret redus

Geanta office Mary bej

89 lei 129 lei

Pret redus

Geanta casual Anya bej

79 lei 119 lei

Pret redus

Geanta dama Bella bej

89 lei 129 lei

Pret redus

Geanta casual Gracie bej

89 lei 119 lei

Pret redus

Geanta dama Frida bej

79 lei 99 lei

Pret redus

Geanta dama Anna bej

79 lei 119 lei

Pret redus

Geanta dama Deborah bej

99 lei 149 lei

Pret redus

Geanta dama Queen bej

79 lei 129 lei

Pret redus

Geanta Woodie bej

89 lei 139 lei

Pret redus

Geanta dama Malina bej

89 lei 149 lei

Nu ne putem imagina lumea produselor si accesoriilor feminine fara vestitele genti office. Ele sunt mai utile decat ne inchipuim, fie ca le folosim ca sa transportam lucruri mici de genul chei, telefon, acte, trusa de machiaj, dosare sau, daca dimensiunile si stilul gentii o permit, putem transporta chiar laptopul sau ceva cumparaturi in drum spre casa.

Nu exista reguli forte stricte cu privire la stil, material sau culoare. Depinde foarte mult de gusturi, de tendintele modei dar si de tipul de job al persoanei. Unele locuri de munca cer o tinuta profesionala, clasica si atunci merg gentile sau posetele din piele mai rigida, bine compartimentate, sau de tip servieta - foarte potrivite pentru stilul business. Un stil sobru si elegant este dat de negru, maro inchis, gri, alb, bej dar se pot folosi si alte culori neutre care se asorteaza cu mai multe tinute de birou. Designul simplu, ergonomic, cu accente casual ajuta de asemenea sa ai tinuta perfecta la locul tau de munca. Cuvintele de baza ale gentilor office sunt sobrietatea si eleganta, aceste genti nu au de obicei prea multe insertii, broderii sau imprimeuri, ceea ce le face usor de asortat. Le poti personaliza cu esarfe sau panglici colorate pentru a le asorta cu imbracamintea din ziua respectiva.

Desi au fost concepute initial pentru tinuta femeilor de afaceri, astazi gentile office sunt la indemana tuturor si pot fi asortate si unui outfit mai lejer.