Genti casualPret redus

Geanta tip rucsac din piele Monty roz

285 lei 349 lei

Pret redus

Geanta piele naturala Jude roz

309 lei 399 lei

Pret redus

Geanta dama Orrin roz

79 lei 109 lei

Pret redus

Geanta dama Nyles roz

69 lei 109 lei

Pret redus

Geanta dama Drita roz

99 lei 149 lei

Pret redus

Geanta dama Loca roz

69 lei 119 lei

Pret redus

Geanta dama Eira roz

89 lei 129 lei

Pret redus

Geanta dama Kate roz

79 lei 129 lei

Pret redus

Geanta casual Sanda roz

119 lei 139 lei

Pret redus

Geanta dama din piele naturala Mia roz

269 lei 299 lei

Pret redus

Geanta dama piele naturala Natalie roz

220 lei 299 lei

Pret redus

Geanta dama din piele naturala Grace roz

279 lei 345 lei

Pret redus

Geanta dama din piele naturala Silvia roz

259 lei 299 lei

Pret redus

Geanta 2-in-1 tip rucsac Alfie roz

129 lei 149 lei

Cel mai des folosite de femei sunt gentile casual, potrivite pentru orice, fie ca este vorba despre participarea la evenimente care cer o tinuta mai eleganta sau la activitatile obisnuite de zi cu zi (mers la mall cu prietenii, la cumparaturi, la film). Pot fi cu design retro, sobru, sau cu imprimeuri, aplicatii indraznete, lanturi, franjuri etc.


Anul acesta specialistii recomanda la acest gen de genti modelele mai clasice, mari, incapatoare, cu forme patrate sau trapezoidale dar nu vei da gres nici daca alegi genti casual cu franjuri, buzunare, fermoare, cu imprimeuri indraznete sau chiar modele sport. Culorile sobre sau neutre care se pot asorta la mai multe tipuri de imbracaminte (alb, negru, gri, bej, maro, cafeniu) alterneaza cu gentile casual in culori puternice, vii sau in combinatii de culori. Ca functionalitate, depinde de tine ce dimensiuni alegi. La fel si daca optezi pentru cele de umar, cu manere, ori cu bareta. Nu sunt reguli prea stricte cu privire la aceste detalii.


Nu uita: o geanta casual trebuie sa fie in primul rand PRACTICA, ceva ce poti asorta cu grija dar lua si in graba la o intalnire neprevazuta. In fond stilul casual vine de la termenul cazual, ceva cu caracter intamplator, accidental, dar care depinde si de imprejurari. Este in principiu un stil de moda care se refera la o tinuta lejera, de zi cu zi. Dincolo de orice trenduri, fii tu insati, promoveaza-ti stilul propriu si alege geanta care te face sa spui la prima vedere: este perfecta pentru mine!