Despre noi - myOwn.ro

Despre noi

Existam pentru ca cineva, candva a inventat gentile de mana si acestea au ramas pana astazi indispensabile.

Din cele mai vechi timpuri oamenii, barbati sau femei, au folosit genti de mana confectionate din materiale simple pentru a transporta in ele diverse obiecte. Este atestata prezenta unor astfel de produse inca din secolele XIV-XV, cand imbracamintea nu era inca prevazuta cu buzunare si atunci s-au inventat gentile. Designul era simplu, se foloseau materiale perisabile asa ca s-au pastrat putine exemplare care pot fi vazute in muzee. Un secol mai tarziu, cand au aparut buzunarele la haine, gentile au inceput sa dispara. Mai ales in secolele XVIII- XIX, cand femeile purtau rochii voluminoase sub care se putea cara orice. Este comic, dar adevarat!

Odata cu trecerea anilor, hainele au devenit mai subtiri si croite pe corp asa incat a fost din nou nevoie de genti. Se confectionau manual, din materiale diverse, dar accentul cadea mai mult pe utilitate decat pe stil.

La final de secol XIX, Revolutia Industriala a adus metode noi de fabricatie si gentile au inceput sa fie produse la scara mai mare, din materiale mult mai diversificate. Secolul XX este cel care a transformat radical acest accesoriu. Au contribuit la asta miscarile de arta si moda, emanciparea feminina si mai tarziu terenul castigat de branduri.

A crescut treptat si utilitatea acestor genti: genti de piele pentru acte pentru persoane cu slujbe oficiale, genti din textile sau plastic pentru folosirea pe timpul zilei, genti elegante, cu aplicatii metalice sau din materiale stralucitoare pentru petreceri si evenimente de seara. Astazi este un obiect feminin de nedespartit dar si genul opus utilizeaza o gama larga de genti si serviete.

Contributia caselor de moda din lumea moderna a transformat geanta de mana intr-un accesoriu de frumusete si intr-un obiect de arta. Daca pana nu demult vorbeam de un format de genti care nu se schimba timp de zeci de ani, astazi modelele si culorile se schimba cu rapiditate de la un sezon la altul. Magazinele s-au diversificat, preturile si stilurile sunt pentru toate buzunarele iar acum asistam la o revolutie a comertului online. Poti vedea sute si mii de oferte stand asezat confortabil si iti poti comanda o geanta de mana trasnet cu doar un click.


Si acestia suntem noi, myOwn.ro, un magazin online dedicat gentilor de dama si nu numai. Oferim o intreaga istorie din spatele produselor noastre. Aducem in viata ta UTILITATE, STIL si FRUMUSETE. Facem sa creasca si sa se dezvolte preferinte, vise si dorinte.

Seriozitatea, profesionismul si promptitudinea sunt ceea ce ne caracterizeaza!

Avem disponibile diverse categorii de genti, pentru toate gusturile si stilurile, din materiale de calitate, la preturi accesibile. Pe site-ul nostru  gasesti mereu oferte si reduceri iar livrarea comenzilor este gratuita! Sistemul de plata este si el diversificat cuprinzand plata cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, la primirea produsului.


Daca vrei sa cumperi o geanta noua sau sa faci cuiva un cadou, nu uita: totul este tot atat de simplu ca un click de mouse. Suntem aici sa te servim!' -->

Te rugam sa introduci adresa de e-mail si te vom anunta automat de indata ce produsul revine in stoc!

E-mail