Rucsacul, un accesoriu pentru o doamna

Rucsacul este o alternativa foarte practica si chic la clasica geanta de umar. Acesta emana un spirit adolescentin, amuzant si este atat de incapator incat puteti gazdui aproape orice in el, de la laptop, tableta, trusa de machiaj si chiar si micile cumparaturi pe care le faceti pe parcursul unei zile intregi.

Imagini pentru woman wearing backpack

O femeie moderna trebuie sa fie atat cocheta, cat si practica, asa ca producatorii de rucsace au inceput sa realizeze modele care sunt atat elegante cat si foarte practice. Daca nu plecati intr-o excursie pe munte, atunci un rucsac din piele este alegerea perfecta. Acest material este impermeabil, elegant si va spori durata de viata a ghiozdanului vostru chic!

Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu asortarea acestuia la o tinuta casual. Puteti imbraca o rochie de vara, o pereche de adidasi sau tenesi si sa va puneti in spate un rucsac din piele, sau cu un design floral si va veti simti ca o adolescenta din nou. Un rucsac este de asemenea foarte util daca decideti sa plecati intr-o calatorie. Va fi mult mai practic si confortabil sa purtati in spate bagajele si puteti lua cu voi mai multe decat intr-o simpla poseta de umar.

Vintage Leather Backpack for Women, Handmade Bag, Casual Female Backpack

Pentru un festival muzical, un rucsac este alegerea perfecta. Fiind un accesoriu solid, puteti sa nu va faceti griji daca il lasati pe jos, sau daca se loveste, continuturile fiind pastrate in siguranta tot timpul. De asemenea, puteti dansa sau sa topaiti cat vreti pentru ca un rucsac nu va va incomoda datorita formei lui si modului cum se prinde de spate. Avand in vedere faptul ca un ghiozdan chic are si compartimente foarte bine gandite, nu trebuie sa va faceti griji ca la nevoie va trebui sa cotrobaiti prin el cautand ce aveti nevoie. De asemenea, ca si in cazul unei posete supradimensionate, un ghiozdan are buzunare speciale pentru gadgeturile de care o femeie moderna are nevoie, dar si pentru trusa de make-up sau alte obiecte fragile.

Complete your designer luggage collection with the West 57th Travel Backpack. Crafted with fine Saffiano leather, this luxury backpack boasts ample and organized storage, replete with an interior laptop compartment. Grommet-adorned hardware and a luscious satin lining finish the decadent features of this must-have travel companion.

Rucsacul este alegerea perfecta pentru o femeie care este tot timpul pe fuga, care trebuie sa poarte dupa ea o sumedenie de lucruri si care vrea sa fie atat chic cat si practica in acelasi timp!

Sursa fotografii: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *