Posetele vintage, alegerea perfecta pentru femeia moderna

In cazul in care aveti nevoie de un accesoriu care sa se potriveasca perfect la o tinuta de seara eleganta, dar discreta, atunci poseta vintage este ceea ce trebuie sa aveti in vedere. Nu va ganditi ca trebuie sa scotociti prin sertarul bunicii dupa un astfel de accesoriu, trebuie doar sa stiti cum sa alegeti o poseta care sa aiba o alura clasica, atemporala si care sa va complimenteze rochia aleasa.

Din aceasta categorie, de posete elegante, vintage, fac parte plicul si clutch-ul. Gentile clutch sunt rigide, lipsite de orice fel de maner sau bretele si sunt unele dintre cele mai mici, dar chic posete din gama lor. Acestea nu trebuie sa gazduiasca decat un telefon mobil, un card bancar sau cateva bancnote si un ruj. Eleganta unui clutch este in mare parte datorata atat formei acestuia, cat si materialului folosit. Acesta poate fi realizat atat din textil, cat si din piele, dar intotdeauna dispune de elemente de design cum ar fi o broderie, perle sau pietricele aplicate etc. Un clutch poate dispune si de un inel sau mai multe amplasate in partea superioara care pot fi folosite pentru a face geanta micuta sa fie mai ergonomica. Trebuie sa fiti atente si la aceste inele, pentru a fi sigure ca alegeti un model care sa se asorteze cu tinuta pe care o veti purta. Inelele trebuie sa aiba aceleasi pietre pretioase ca si cele regasite in accesoriile pe care ati decis sa le asortati cu rochia.

Posetele plic sunt diferite de cele clutch, prin simplul fapt ca acestea sunt dreptunghiulare, mai incapatoare si nu dispun de atat de multe decoratiuni. Plicurile se folosesc mai mult pentru evenimentele formale, acestea fiind absolut necesare unei tinute elegante si romantice. Daca un clutch exprima o atitudine mai tinereasca, adolescentina, un plic este poseta pentru o femeie matura care vrea sa se impuna si care este stapana pe sine.

Poseta aleasa va fi intotdeauna un aspect care va atrage privirile celor din jur si care va va pune in centrul atentiei. Daca este aleasa bine, aceasta va va complimenta foarte frumos tinuta si va spune o poveste prin sine insasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *