Manusile din piele, un accesoriu atemporal

Chiar daca este anotimpul frigului, al zapezii si al gecilor groase, nu trebuie sa lasati deoparte stilul chic sau eleganta. Cel mai potrivit accesoriu pentru a va completa tinuta sunt chiar manusile din piele, o alegere potrivita datorita sentimentului atemporal pe care acestea le insufla, dar si functionalitatii lor.

Imagini pentru woman with leather gloves

Daca preferati sa purtati un palton lung, o jacheta din material textil sau chiar o geaca de piele pe timpul iernii, atunci manusile din piele sunt alegerea corecta pentru a fi sigura ca veti avea o tinuta completa si asortata. In schimb, pentru gecile din fas, ar trebui sa utilizati manusi realizate din textil, sau chiar din acelasi material ca geaca. Manusile din piele, sau un inlocuitor artificial al acesteia, sunt un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba oricarei femei care isi respecte stilul. Acestea exprima eleganta, mister si romantism, iar daca sunt asortate cu un palton sau o jacheta, nu fac decat sa evidentieze trasaturile tinutei si ale purtatoarei. Este foarte important ca manusile, sa fie de o culoare complementara cu jacheta, dar asortate cu incaltamintea si cu braul, daca acesta exista. Spre exemplu, daca purtati un palton crem, manusile pot fi negre, fapt care o sa ajute cele doua articole vestimentare sa se scoata una pe cealalta in evidenta. Desigur, pentru un efect mai discret, puteti purta manusi de aceeasi culoare ca si jacheta, dar nu trebuie sa uitati de regula de asortare.

Imagini pentru woman with leather gloves

Atunci cand va alegeti urmatoarea pereche de manusi, nu trebuie sa faceti rabat de la confort. Acestea trebuie sa se muleze perfect pe mana si pe degetele voastre, dar si sa fie foarte calduroase, pentru ca pana la urma, acesta trebuie sa va protejeze de intemperii. Manusile de piele pot avea diferite lungimi, cele scurte, care urca pana la incheietura sunt cel mai des asortate unei jachete scurte. Pentru paltoane, sunt recomandate cele lungi, care trec de incheietura si care la baza au nasturi sau butoni.

Imagini pentru woman with red leather gloves

Manusile realizate din piele de inalta calitate reprezinta un accesoriu atemporal care exprima romantism, eleganta si clasa. Daca acestea sunt asortate de asemenea corect la o tinuta pot sa va transforme intr-o adevarata diva pe timp de iarna!

Sursa fotografii: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *