Gentile pictate manual, un accesoriu inedit

In ultima perioada am inceput sa intrezarim prin public un nou tip de poseta, unul care atrage atentia atat prin eleganta cat si prin caracterul sau inovativ, ma refer aici la gentile de dama pictate manual.

Geanta pictata manual Ermina gri

Acestea pot fi realizate din diferite materiale, dar cel mai des folosit este insasi pielea ecologica. Aceasta poate avea diferite culori, de la cele sobre cum ar fi negrul sau griul pana la undele mai indraznete, copilaresti, dar si elegante in acelasi timp, cum ar fi visiniul. Ce diferentieaza aceste posete de restul este insasi faptul ca ele sunt decorate manual cu o serie de design-uri pictate. In mod uzual, vom intalni mai des un design floral care este amplasat central pe fata principala a posetei.

La prima vedere, o astfel de geanta, daca este asortata corect unei tinute, exprima eleganta si romantism. Design-ul floral pe care il puteam intalni mai des la inceputul anilor 1930 pe posete decat acum, are un aer atemporal, care nu va face decat sa spuna o poveste despre purtatoare. Eleganta si stilul, de asemenea si respectul fata de arta sunt primele mesaje care vor fi receptate de oricine isi va intoarce privirea dupa geanta voastra pictata manual.

Acest stil se potriveste cel mai bine unui eveniment pe zi, cum ar fi o petrecere in gradina, sau unui brunch semi-formal. Primavara sau vara sunt anotimpurile perfecte pentru o astfel de geanta, iar daca alegeti un model cu design floral va fi ca si cum deveniti vestitoarea anotimpurilor calduroase. Nu trebuie sa va faceti griji nici asupra practicalitatii acestor posete, acestea sunt in general la fel de practice ca si cele clasice, avand o marime generoasa, si diferite buzunare, inclusiv exterioare in care puteti sa va puneti toate cele necesare pentru o zi aglomerata. Ca si regula principala, este bine stiut ca nu trebuie sa va tineti obiectele fragile intr-un buzunar in care se afla si cheile, sau orice altceva care ar putea sa va zgarie ecranul telefonului sau al tabletei sau sa va sparga sticla de parfum.

Stilul oricarei femei va fi complet revitalizat daca va alege o astfel de geanta. Veti fi incantata sa purtati mai multe haine colorate, cu pasteluri interesante, vii, care sa va readuca spiritul primaverii in garderoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *