Genti casual, pentru iesirile cu fetele

Daca la inceputuri, gentile de dama erau folosite exclusiv pentru a gazdui toate lucrurile esentiale unei femei , acum acestea vin in atat de multe forme si culori incat alegerea unei genti perfecte este foarte grea.

Imagini pentru women wearing casual bag

Ceea ce face o geanta sa fie perfecta sunt doua aspecte principale, primul este insasi practicalitatea acesteia, iar al doilea este stilul ei. Degeaba avem o geanta supersized, daca aceasta va fi in principal goala, sau daca avem un clutch dragut, daca il purtam atunci cand iesim la alergat. Fiecare geanta are specificul ei, regulile ei, iar o alegere gresita nu va face decat sa va puna in centrul atentiei intr-un mod negativ.

Cu toate acestea exista o categorie de genti care poate sa le faca pe toate, cele casual! Acestea au dimensiuni medii, sunt de obicei realizate din piele sau un inlocuitor al acesteia, datorita proprietatilor extraordinare ale acestui material. Dupa cum bine stim, pielea este foarte rezistenta, nu se murdareste usor si poate fi asortata oricarei tinute casual fara prea mari eforturi. De asemenea, aceasta este si impermeabila, proprietate care va va proteja echipamentele electronice de intemperii atunci cand ploaia sau ninsoarea va iau pe nepregatite.

Imagini pentru women wearing casual bag

Gentile casual sunt asortate cel mai bine unei tinute lejere si sunt perfecte pentru plimbarile usoare prin parc, pentru o seara de iesit in oras sau chiar si sa mergeti la facultate cu ele, pentru ca pot gazdui usor un caiet de notite sau o tableta. Acestea nu trebuie sa fie foarte mari, pentru ca intr-o geanta casual nu veti putea gazdui cumparaturi, haine de schimb sau un intreg laptop, nu acesta este scopul lor, pentru astfel de ocazii sunt perfecte gentile office.

Imagini pentru women wearing casual bag

Avand in vedere specificul lor, gentile casual sunt disponibile intr-o paleta larga de culori. In functie de tinuta, puteti opta si pentru pasteluri vii, sau de ce nu, pentru genti pictate manual. Pe langa culori, gentile casual pot veni in diferite forme, genti tote, de umar, cu manere, gentile de tip postas sau chiar si cele convertibile. Trebuie cu toate acestea sa aveti foarte mare grija la textura, de obicei aceasta poate sa va distruga tinuta, daca nu o alegeti bine.

Sursa fotografii: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *