Cum alegem o geanta office?

O geanta pentru birou este un accesoriu care trebuie sa fie atat practic, dar sa si aiba un aspect vizual care sa atraga privirea. Cu toate acestea, o geanta office nu trebuie sa aiba o culoare stridenta, tipatoare, si nici un design foarte avantgardist. Nu uitati, aceasta nu este o poseta pe care o purtati cu fetele seara in oras, ci un accesoriu care trebuie sa exprime eleganta, practicalitate si compunere. Trebuie sa va completeze tinuta si sa se imbine armonios cu aceasta.

De aceea, trebuie sa fim foarte atente cand ne alegem genti office pentru a nu atrage atentia intr-un mod negativ la birou. Materialul cel mai bun pentru o astfel de geanta este pielea. Rezistenta acesteia este legendara, iar daca stam sa ne gandim la modul in care vom utiliza o astfel de poseta, pielea este cea mai buna solutie. O astfel de poseta trebuie sa supravietuiasca uzului de zi cu zi, intemperiilor, dar si sa poata gazdui toate elementele necesare ale vietii unei femei. Astfel, geanta de birou trebuie sa fie si practica pe langa eleganta.  In functie de jobul pe care il aveti, in aceasta trebuie sa incapa diferite articole care sunt esentiale pentru viata noastra de zi cu zi. O geanta care poate gazdui atat un telefon mobil, un portofel generos, trusa de machiaj, dar si un dosar cu coli A4 este perfecta pentru office.

Atunci cand va uitati dupa genti office, trebuie de asemenea sa aveti in vedere ca acestea sa fie unele cu o structura solida, nu puteti sa purtati o geanta care arata ca un simplu sac de piele la birou. Aceasta forma este mai buna pentru iesirile in weekend sau pentru calatorii, la birou, forma este importanta! Compartimentarea este un alt aspect foarte important, stim foarte bine ca nu ar trebui sa ne tinem telefonul in acelasi buzunar unde ne tinem si cheile sau alte obiecte de uz zilnic care ar putea sa il deterioreze.

Geanta office este unul dintre cele mai remarcabile accesorii pe care o femeie poate sa le aiba, de aceea, alegerea corecta a acesteia este foarte importanta.

Sursa fotografii: pinterest.com