Cum alegem geanta perfecta in functie de corpul nostru

O poseta este un accesoriu care poate sa scoata in evidenta trasaturile unei femei, sau poate sa le ascunda, dar acest efect are loc doar daca aceasta este aleasa corect. Este necesar sa stim exact cum sa alegem geanta in functie de marimile corpului nostru pentru a fi sigure ca intotdeauna aratam absolut splendid.

Pentru fetele inalte si slabute, o geanta mica, care nu are bretele foarte lungi este o alegere gresita. Aceasta nu va face decat sa va faca sa aratati si mai inalte decat sunteti. Alegerea corecta este o geanta de marime medie, nici prea lata, nici prea inalta, care sa se aseze perfect la jumatatea abdomenului. De asemenea, pentru serile in care trebuie sa fiti elegante alegerea perfecta este un clutch micut.

Fetele scunde nu ar trebui sa poarte genti supradimensionate. Acestea va vor face sa pareti mai scunde decat sunteti sau chiar sa va faca sa aratati ca o tanara scolarita care a plecat la cursuri cu toate manualele dupa ea. Alegerea corecta ar fi o geanta care sa nu aiba bratele prea lungi si care sa aiba dimensiuni medii. Spre exemplu, o geanta office sau una casual. Recomandat, pentru noi, fetele scunde este sa folosim genti care au forme geometrice interesante si care sunt colorate viu, cu o textura simpla.

Pentru cele mai corpolente dintre noi, este important sa alegem o geanta mai mare, poate chiar una supradimensionata. Motivul este ca, o geanta mica nu va face decat sa creeze un dezechilibru al formelor si sa distruga de-a dreptul intreaga tinuta.

Culorile potrivite pentru anotimpul rece sunt cele inchise, clasice, maro, bej, negru, dar puteti opta si pentru albastru deschis, deoarece aceasta culoare se asorteaza cu albul zapezii si va iesi in evidenta intr-un mod placut intr-o mare de alb si negru.

In schimb, alegerea materialului este una simpla, pielea sau un inlocuitor al acesteaia va fi intotdeauna decizia corecta. Acest material foarte rezistent si foarte versatil va va asigura o durata de viata lunga a gentii. Stilul este un aspect extrem de important pentru o femeie, de aceea trebuie sa aveti foarte mare grija atunci cand va alegeti urmatoarea geanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *