Alegerea corecta cand vine vorba de portofele de dama

Portofelul este un accesoriu absolut indispensabil pentru orice femeie. Stim foarte bine ca nu putem sa ne lasam banii sau actele varsate undeva in geanta si sa le cautam frenetic de fiecare data cand avem nevoie sa platim ceva la magazin. Un portofel este un accesoriu important atat din punct de vedere al practicalitatii sale si al faptului ca va gazdui bancnote si acte, dar si din cauza mesajului pe care acesta il transmite. Trebuie sa aveti foarte multa grija atunci cand va alegeti un portofel, pentru ca nu veti vrea ca acesta sa fie prea voluminos, dar nici prea mic astfel incat sa nu puteti sa puneti nimic in el.

Un portofel bun, are de obicei doua compartimente principale, pe care le puteti organiza dupa cum va este cel mai convenabil. Unul va gazdui bancnotele, iar in altul puteti pune spre exemplu bonurile pe care le colectionati, sau chiar buletinul si dupa caz permisul de conducere. Cu toate acestea, nu trebuie sa treceti cu vederea peste portofelele care ofera compartimente speciale si pentru carduri, carti de vizita si chiar si monezi.

Materialul cel mai rezistent, dar care reprezinta si alegerea corecta din punct de vedere al design-ului este insasi pielea sau un inlocuitor ecologic al acestuia. Un portofel din piele este mai usor de intretinut, rezista foarte bine uzului zilnic, nu se murdareste repede si poate fi curatat rapid. De asemenea, avand in vedere proprietatile pielii, un portofel realizat din acest material poate fi exploatat la capacitatea sa maxima, pentru acele zile cand acesta este plin pana la refuz.

Este bine sa aveti in vedere ca portofelul sa aiba si un sistem de inchidere pentru a putea preveni posibilele accidente in care tot continutul acestuia se varsa in geanta, sau mai rau, pe jos. Un sistem de inchidere elegant si practic este cel care foloseste clasicul fermoar. Dar trebuie sa verificati inainte modul in care fermoarul este montat pe partea textila a portofelului si de asemenea si modul in care acesta se inchide, pentru a putea preveni orice deteriorare in timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *